Антибіотики в продуктах тваринного походження - Милостива, Дар’я; Бабченко, Анна; Воронов, Євген (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Висвітлено проблеми контролю продукції тваринного походження за змістом залишкових кіль-костей антибіотиків, адже споживання харчових продуктів тваринного походження, забруд-нених залишковими кількостями таких препаратів, може провокувати погіршення загального стану здоров’я.
Keywords: забруднення продукції; мікроорганізми; корми