Експертні помилки у судово-експертній діяльності: поняття, причини та шляхи запобігання - Жила, Наталія; Гроховська, Вікторія; Чаплинська, Олена (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Досліджено сутність експертних помилок, їх причини та наслідки. Визначено об’єктивні й суб’єктивні чинники їх виникнення та окреслено основні напрями запобігання.
Keywords: експертна помилка; судова експертиза; доказування; кримінальний процес