Деякі питання проведення судової почеркознавчої експертизи з дослідження підписів, виконаних зі значним розривом у часі - Дробишева, Олена; Іванська, Ірина; Мацюк, Оксана (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Розглянуто актуальні питання проведення судової почеркознавчої експертизи з до-слідження підписів, виконаних зі значним розривом у часі.
Keywords: ідентифікаційні почеркові ознаки; підпис; стадії формування підписного почерку; почеркознавче дослідження підписів; виконаних зі значним розривом у часі