Щодо питання протидії інформаційній війні в інформаційному просторі України - Онацька, Валерія; Савкіна, Тетяна; Лиманська, Анна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Визначено форми та завдання інформаційної війни Російської Федерації проти українського су-спільства, проаналізовано механізм її психологічного впливу, запропоновано окремі заходи протидії в інформаційному просторі України.
Keywords: інформаційна війна; психологічний вплив; інформаційний простір; наратив