Мікрографія як ідентифікаційна та діагностична ознака у почеркознавчому дослідженні рукописних текстів - Савчук, Олена (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Викладено окремі питання дослідження рукописних текстів із ознаками мікрографії та її зв’язок із серйозними захворюваннями. З’ясовано, що мікрографія є симптомом проблем із зором, невро-логічних ы психіатричних розладів. Зауважено про можливість дослідження почерку як раннього індикатора неврологічних і психіатричних захворювань.
Keywords: почеркознавча експертиза; мікрографія; неврологічні захворювання; психічні захворювання