Особливості судово-економічної експертизи операцій на балансуючому ринку електричної енергії та їх роль у формуванні технологічних витрат - Гриненко, Ігор; Гриненко, Юлія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Досліджено особливості судово-економічної експертизи операцій на балансуючому ринку електричної енергії та обґрунтовано їх роль у формуванні технологічних витрат.
Keywords: судово-економічна експертиза; балансуючий ринок; небаланси; електрична енергія; технологічні витрати