Теоретичні основи судово-економічної експертизи - Губаль, Сергій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Одеський НДІСЕ, м. Одеса, Україна, e-mail: sg_83@ukr.net Розглянуто сутність судово-економічної експертизи, визначену в нормативних та законодав-чих актах України. Визначено основні завдання судово-економічної експертизи, об’єкти досліджен-ня, які використовують під час розв’язання поставлених перед експертом питань; межі компе-тенції експерта-економіста.
Keywords: експертиза; судова експертиза; судово-бухгалтерська експертиза; судово-економічна експертиза; економічна експертиза