Актуальні питання підготовки експертних кадрів у сфері інтелектуальної власності та визначення професійних компетентностей експертів - Кісіль, Наталія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто питання підготовки експертних кадрів і визначення професійних компетентностей судових експертів та фахівців, які залучаються до проведення судових експертиз у сфері інтелекту-альної власності.
Keywords: судова експертиза; підготовка експертів; інтелектуальна власність; професійні компетентності експертів