Деякі питання участі спеціаліста під час проведення слідчих (розшукових) дій у провадженнях щодо шахрайства - Павлова, Наталя (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Участь спеціаліста у кримінальних провадженнях є однією із найпоширеніших форм застосування спеціальних знань. Висвітлено особливості участі деяких спеціалістів у провадженнях щодо шахрайства. Особливу увагу приділено фаховій допомозі спе-ціалістів у галузі комп’ютерних технологій.
Keywords: спеціаліст; шахрайство; провадження; розслідування