Способи завищення вартості будівельних робіт, які визначають під час проведення судової будівельно-технічної експертизи - Петросьянц, Дар’я (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Завищення вартості будівельних робіт має типовий характер незалежно від коштів, за рахунок яких виконуються будівельні роботи.
Keywords: будівельна діяльність; завищення вартості будівельних робіт; кошти Державного бюджету; приватні інвестиції