Класифікація технічних засобів, які використовують під час досудового розслідування - Філон, Юлія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Досліджено технічні засоби, які використовують під час досудового розслідування кримінальних проваджень. Проаналізовано сутність поняття «технічні засоби» з точки зору криміналістики та їхнє значення. Наведено найпоширеніші підходи до класифікації технічних засобів залежно від підстави, за якою їх здійснюють. Виокремлено основний принцип застосування технічних засобів.
Keywords: технічні засоби; досудове розслідування; кримінальне провадження; класифікація