Оптимізація використання ресурсів на проведення експертиз наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів і сильнодіючих та отруйних лікарських засобів шляхом застосування методів відбирання репрезентативних проб - Погромська, Анастасія; Родигін, Олександр (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Сьогодення потребує свідомого застосування ресурсів для проведення експертиз. Рішенням цього є застосування методик відбирання проб. Це зменшує ресурси, витрачені на проведення експерти, забезпечує максимальне збереження об’єктів дослідження.
Keywords: відбирання проб; підконтрольні речовини