Можливості застосування алгоритмів штучного інтелекту в судовій експертизі - Блізнюк, Владислав (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розкрито потенціал застосування алгоритмів штучного інтелекту в судовій експертизі. Описано методи автоматизації, опрацювання значних обсягів даних, аналізу зображень і відео, а також застосуван-ня класифікації та кластеризації.
Keywords: штучний інтелект; судова експертиза; автоматизація; аналіз