Технічна оцінка дій водіїв на регульованому перехресті при зміненні сигналу світлофора з дозволяючого рух на забороняючий - А. В. Лубенцов; О. О. Свідерський (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2016)
Розглянуто питання, які виникають у експертів під час проведення судових автотехнічних експертиз (експертних досліджень) при технічному аналізі дій водіїв транспортних засобів на регульованих перехрестях, при зміненні сигналу світлофора з дозволяючого рух по перехрестю на забороняючий рух (жовтий), з урахуванням наданого відеозапису дорожньо-транспортної пригоди.
Keywords: дорожньо-транспортна пригода; сигнали світлофора; перехрестя; транспортний засіб; відеозапис