Основні аспекти розвитку судово-експертної діяльності в системі ДСНС України: досвід Хмельниччини - Пулатов, Вадим; Гайдук, Максим (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто основні аспекти розвитку судово-експертної діяльності в системі ДСНС України на прикладі досвіду Хмельницької області.
Keywords: пожежно-технічна експертиза; спеціальні знання; ДСНС України; воєнний стан