Застосування криміналістичних методів у розслідуванні вивезення агресором українського зерна за кордон - Шульженко, Ассоль (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Проаналізовано криміналістичні методи, які необхідно застосовувати під час розслідування фактів вивезення з тимчасово окупованих територій України вро-жаю. Наведено аналіз наявних криміналістичних методів, сформульованих укра-їнськими криміналістами. Наведено методи, які використовують у журналіст-ській, розвідувальній і сільськогосподарській діяльності.
Keywords: агропромисловий сектор; воєнні злочини; воєнний стан; мінування; розслідування; сільськогосподарські угіддя; судова експертиза