Бухгалтерські знання у розслідуванні господарських кримінальних правопорушень - Усатий, Віталій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Розкрито значення бухгалтерських знань під час розслідування кримінальних правопорушень у сфері господарської діяльності. Наголошено, що вони мають важливе значення для визначення механізму злочинної діяльності, виявлення фактів ухилення від сплати податків, незаконного формування по даткового кредиту, приховування доходів і фіктивного документального оформлення господарських операцій
Keywords: бухгалтерські знання; спеціальні знання; економічні знання; господарська діяльність; ухилення від сплати податків