Електронні (віртуальні) сліди в розслідуванні умисних убивств із мотивів расової, національної чи релігійно нетерпимості - Казарян, Елучка (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Схарактеризовано особливості електронних слідів у розслідуванні умисних вбивств із мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості. Визначено види електронних слідів для доведен-ня мотиву нетерпимості.
Keywords: умисне вбивство; мотив нетерпимості; розслідування; електронні сліди