Роль судової почеркознавчої експертизи в адміністративному судочинстві - Джубран, Ярослава; Гритченко, Андрій (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Окреслено особливості проведення почеркознавчих експертиз у межах адміністративного судочинства.
Keywords: судово-почеркознавча експертиза; висновок експерта; адміністративне судочинство