Вплив на судово-психологічну експертизу інтеграційних і диференційних процесів у сучасній психології - Н. В. Алікіна; Т. М. Єгорова; Т. В. Савкіна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2016)
Розглянуто теоретико-методичні питання щодо проведення судовопсихологічної експертизи: визначено її предмет, об’єкт ізавдання в аспектах наукової психології й судової експертизи, підстави виділення предметних видів судово-психологічної експертизи та реалізації диференціального підходу при їх призначенні й проведенні, окреслено перспективи розвитку нових досліджень в аспекті інтеграційних процесів.
Keywords: експертна практика; предметні види судово-психологічної експертизи; об’єкт; предмет; завдання; диференційний підхід