Інформація стосовно активності користувача в операційній системі Windows як джерело доказів під час досудового розслідування - Тарасенко, Євгеній (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто актуальність дослідження активності користувача в операційній системі Windows та можливість використання цих даних під час досудового розслідування.
Keywords: операційна система; користувач; журнал подій; досудове розслідування