Чи може аналітичний продукт замінити висновок експерта у кримінальному провадженні - Окуневич, Ірина (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
У роботі наведено основні характеристики аналітичного продукту Бюро економічної безпеки України. Проаналізовано законодавчі норми щодо визначення джерел доказів у кримінальному про-вадженні. Визначено, що аналітичний продукт не є доказом і не може замінити висновок експерта у кримінальному провадженні.
Keywords: Бюро економічної безпеки України; аналітичний продукт (довідка); процесуальні джерела доказів; документ; висновок експерта