Шляхи підвищення якості підготовки кадрів для судово-експертних установ міністерства юстиції України - С. Г. Гаспарян (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Розглянуто питання необхідності реформування й удосконалення якості підготовки та підвищення кваліфікації кадрів для судово-експертних установ Міністерства юстиції України. Викладено історичні аспекти щодо створення аспірантури в кабінетах науково-судової експертизи в Україні. Запропоновано шляхи вирішення проблем, пов’язаних із підготовкою наукових кадрів вищої кваліфікації.
Keywords: підготовка кадрів; система якості; судова експертиза; судово-експертні установи; судовий експерт