Сучасні підходи до оцінювання кадрового потенціалу судово-експертної установи - Спіцина, Ганна; Агапова, Олена (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Зазначено, що сучасний метод оцінювання кадрового потенціалу за складовими має ґрунтува-тися на необхідності врахування низки чинників; визначено їх перелік, а також принципи, на яких має базуватись оцінювання. Схарактеризовано етапи, за якими доцільно проводити оцінювання кадрового потенціалу судово-експертної установи.
Keywords: кадри; кадровий потенціал; судово-експертна установа; управління; оцінювання; принципи; складові