Сутність і зміст судово-експертної діяльності у сфері інтелектуальної власності - Н. В. Кісіль (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2015)
Сформульовано основні поняття експертизи у сфері інтелектуальної власності, а саме: предмет, об’єкт та завдання, що дають можливість зрозуміти сутність і зміст експертної діяльності в цій сфері, визначити природу спеціальних знань експерта та розмежувати завдання конкретної експертизи від завдань інших суміжних видів експертизи у сфері інтелектуальної власності.
Keywords: судова експертиза; інтелектуальна власність; предмет; об’єкт дослідження; експертні завдання