Організація комунікації у процесі судової психологічної експертизи потерпілих внаслідок домашнього насильства - Міхеєва, Марина (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Публікацію присвячено проблемі комунікативних аспектів судової психологічної експертизи потер-пілих внаслідок домашнього насильства. Уточнено детермінанти ефективної професійної комунікації психолога-експерта.
Keywords: домашнє насильство; судово-психологічна експертиза; експертна бесіда; детермінанти ефективної комунікації