Тактичні особливості допиту неповнолітніх потерпілих від насильницьких злочинів - В. В. Пясковський (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2015)
Розглянуто загальні тактичні умови проведення допиту неповнолітніх потерпілих під час розслідування насильницьких злочинів. Обґрунтовано, що для його успішного виконання слідчому необхідно звернути увагу на обрання місця й часу проведення запланованої дії та необхідну формуи взаємин із неповнолітнім, ступінь взаємодії з батьками (законними представниками) неповнолітнього учасника, кількість присутніх.
Keywords: криміналістична тактика; насильницькі злочини; допит; неповнолітній потерпілий; дитина; слідча (розшукова) дія