Напрями впровадження зарубіжної практики інновацій в кадрове забезпечення судово-експертних установ України - Угровецький, Олег (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Узагальнено практику впровадження інновацій щодо кадрового забезпечення установ за кордо-ном та визначено напрями його можливої реалізації в судово-експертних установах України.
Keywords: інновації; кадрове забезпечення; судово-експертні установи; персонал; адаптація; планування