До питання вихідних даних судово-психологічних експертиз неповнолітніх, призначених в кримінальних провадженнях - Сліпець, Олена (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Обґрунтовано значення для експертного дослідження коректно сформульованих питань і на-явності достатнього обсягу документів. Запропоновано класифікацію об’єктів, що містять вихід-ні дані щодо неповнолітнього підекспертного.
Keywords: вихідні експертні дані; об’єкти дослідження; документи