Підробка посвідчення водія: поняття, ознаки підробки - Івчук, Юлія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Метою даного дослідження є визначення поняття підробки посвідчення водія, її спо-соби, а також проведення аналізу встановлення підробок посвідчення водія судови-ми експертами. Висвітлено проблематику та способи покращення захисту доку-ментів, що посвідчують особу.
Keywords: підробка документів; посвідчення водія; оригінал документа; засоби захисту; лазерна персоналізація; електронна персоналізація; лазерна перфорація; біометрія; голографія; мікрочіпи