Психологічний дискурс інформаційних матеріалів пропагандистського характеру - Міненко, Володимир; Єгорова, Тетяна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто питання щодо деструктивного впливу пропаганди російського агресора на українську авдиторію, визначено предмет психологічного дослідження в складі комплексної психолого лінгвістичної експертизи інформаційних матеріалів пропагандистського характеру, окреслено можливості дискурсивного аналізу пропагандистського інформаційного матеріалу.
Keywords: інформаційнопсихологічна спеціальна операція (ІПСО); комунікація; пропаганда; деструктивний влив; ментальний зсув; дискурс