Перспективи використання можливостей судово-лінгвістичної семантико-текстуальної експертизи у справах про злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх осіб - Завадська, Наталія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2025)
Актуалізовано можливості використання результатів судово-лінгвістичної семантико-текстуальної експертизи мовлення у контексті ст. 156 і 156-1 Кримінального кодексу України.
Keywords: статеві злочини; дії сексуального характеру; мовленнєве повідомлення; сексуальна конотація; сексуальний підтекст