Проблемні питання під час виконання земельно-технічних експертиз - Мірошніченко, Юлія (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2026)
Земельно-технічна експертиза є складним дослідженням. Не врегульовано питання щодо проведення топографо-геодезичних робіт експертами. Відсутні осучаснені методичні рекомендації.
Keywords: земельно-технічна експертиза; топографо-геодезичні роботи; методичні рекомендації