Актуальні проблеми проведення судово-економічних експертиз на деокупованих територіях - Бачило, Тетяна; Нічік, Наталя (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Наголошено на основних проблемах судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану на део-купованих територіях та розглянуто можливі шляхи їх розв’язання.
Keywords: воєнний стан; деокупація; збитки; утрата документів; відновлення обліку; перевірки органів; що контролюють