Межі правомірності знищення або пошкодження об’єктів експертизи - Шептуховський, Станіслав (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2024)
Розглянуто підстави та наслідки проведення судової експертизи, пов’язаної із витрачанням, пошкодженням, знищенням і зміною вла стивостей об’єкта дослідження.
Keywords: власність; судова експертиза; знищення