Сучасний стан і перспективи розвитку судово-ветеринарної експертизи в Україні (оглядова стаття) - І. В. Яценко; С. І. Запара; А. В. Захар’єв (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2018)
Показано перспективи розвитку судово-ветеринарної експертизи як сфери практичної ветеринарної і юридичної діяльності, науки й навчальної дисципліни в Україні. Визначено предмет, коло об’єктів, перелік питань, які вирішуються цією експертизою під час розслідування правопорушень. Розглянуто деякі аспекти використання спеціальних ветеринарних знань в експертній діяльності. Зазначено перспективні наукові напрями судово-ветеринарних досліджень.
Keywords: судово-ветеринарна експертиза; перспективи розвитку