Авторське право та проблема постмодерністської інтертекстуальності в сучасній літературі - М. М. Калініченко (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2015)
Розглянуто деякі зістотних характеристик постмодерністської інтертекстуальності в сучасній українській і світовій літературах в контексті експертних досліджень творів сучасного письменства як об’єктів інтелектуальної власності. Запропоновано науково-методичні засоби проведення експертизи потенційних порушень авторського права, що відбуваються внаслідок несанкціонованих міжтекстових запозичень у постмодерній художній літературі.
Keywords: авторське право; постмодерністська інтертекстуальність; судова експертиза об’єктів інтелектуальної власності