Актуальні питання експертного психологічного дослідження у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти інформаційної безпеки України - Єгорова, Тетяна (Національний науковий центр «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса», 2023)
Розглянуто питання щодо об’єкта й предмета психологічного дослідження у складі комплексної судової психолого-лінгвістичної експертизи, призначеної у кримінальних провадженнях щодо злочинів проти інформаційної безпеки України.
Keywords: деструктивний вплив; інформація; інформаційно-психологічна спеціальна операція; комунікативний акт; маніпулятивні комунікативні прийоми; об’єкт і предмет психологічного дослідження